Blogger Layouts

2011年11月22日火曜日

Harimau Malaya Terbaik!!!!!!!

assalamualaikum.....klu x jwb dosa tau...hihihi....wah first skali nk ucpkn tahniah bt PASUKAN HARIMAU MALAYA kte krn brjye mengalhkn pasukan indonesia.....permainan pasukan HARIMAU MALAYA kte mmng bgs...walaupun risau waktu tngk sepakan penalti tu....tp khairul fahmi che mat mmng terbaik la......smua pemain HARIMAU MALAYA mmng hebat dlm mnjga benteng prthanan dan jg swaktu menyerang.....juga x lupe utk penyokong yg sentiasa mnyokong pasukan HARIMAU MALAYA trmsk la byla ye...huhuhu.....kat sni byla ada sertakn beberapa gmbr kemenangan HARIMAU MALAYA!!!!
                                         
                                         



2011年11月9日水曜日

Rombongan ke Perak.....

assalamualaikum.....wah dh lme sngt rsenye x update blog ni,nk kte sbk sblm pekse PMR hr tu ye la sbk lps tu dh relax je rse..hahahaha..ni sb mls nk update blog ni la..tp lps ni byla akn lbih rjin update blog yg dh brsawang ni..blik kpd tjk hr ni byla sbnrnye gan kwn2 ada gi rmbngn pd 29&30 hrbln splh hr tu..best sngt pergi rmbngn ni..bnyk gak la pic yg smpt dsnap memandang kn byla bwk kamera sndiri...apa2 pun ni ada some pic yg byla nk share gan korang...hope korang sume suke...
                                           ni wktu kat dlm gua tempurung...gelap sngt...
                                                   yg bj pink tu la byla...muke brminyk...
                                              gmbr lps kluar dr gua tempurung..walaupun pnt tp masih snap pic lg...hihihi
                                          ni wktu kat kellie castle...wktu ni ada wat shooting citer nilapura..
                                                    gan my bff kat ats bmbng kellie castle..
                                          wktu ni nk bt mcm tngh trbang la kononnye..tp lbih krng jd la kn..
                                                   brlatr blkng kn kellie castle,walaupun nmpk sparuh je..
                                                  nmpk x keris bsr kat blkng tu....awin kata keris tu dh x nmpk sb dilindung olh dia..
                                         cntik x gmbr ni??awin kte dia suke gmbr ni sb dia kata pmndngn kat blkng tu mcm lukisan..korang rse??
                                                     kte orng ke tambun lak untuk mandi...
                                          ada orng kata puteri duyong...tp cetek je air tu...
                                                    basah2 pun smpt je kte orng ni berposing...
                                           apa lg shopping............
                                                      pose gan kucing lak...

erm...ni la smua gmbr yg smpt dsnap wktu gi perak...tp sbnrnye ada bnyk lg..tp yg tu je smpt di upload kn..hrp smua suke la...bg byla best sngt gi sne..brsme dngn kwn2...nk gi lg rse nye...best sngt....WTA pnye pngurusn jgk bgs....terbaik...